
Menu opisywanej restauracji zawiera wszystkie smaki charakterystyczne dla Półwyspu Apenińskiego. Znaleźć tutaj można słodycz południowych pomidorów, pikantność czarnego pieprzu i słony posmak smażonego podgardla wieprzowego. Jeśli dodać do tego wyśmienite owoce morza, pasty wykonywane na miejscu oraz aromatyczne przyprawy, daje to w efekcie najlepszą włoską kuchnię w Warszawie.
Klienci Culiinaria mogą odwiedzać restaurację przez siedem dni w tygodni, do późnych godzin wieczornych. Szefem projektu kulinarnego jest Włoch Alfredo. To on jest odpowiedzialny za odpowiedni dobór produktów, smaków i win.
Firmy według kategorii
Katalog produktów i usług dla każdego
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Transport dla Ciebie i firmy
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Baza kursów i szkoleń
Usługi remontowo-budowlane
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Atrakcje turystyczne i noclegi